O ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Ιτούδης είχε τα γενέθλια του και μια ιδιαίτερη έκπληξη τον περίμενε μετά την αναμέτρηση της Εθνικής με την Εσθονία και το 5/5 της ομάδας στη φάση των ομίλων του Eurobasket.

Ο coach του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος γιόρτασε χθες Πέμπτη (8/9) τα 52α γενέθλια του, με την σύζυγο και την κόρη του στο Μιλάνο. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, έζησε μια όμορφη στιγμή, με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο και τα μέλη του επιτελείου της Εθνικής Ομάδας να του έχουν ετοιμάσει την τούρτα με τα απαραίτητα κεράκια και να του τραγουδούν για τα «Χρόνια πολλά».

Το μίνι πάρτι διοργανώθηκε κατά τη διάρκεια του δείπνου των διεθνών και εκεί του… έταξαν σαν δώρο ότι θα του χαρίσουν το τρόπαιο του Eurobasket.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Δημήτρης Ιτούδης δεν περίμενε μια τέτοια κίνηση και ξαφνιάστηκε με την μικρή γιορτή που του ετοίμασαν οι παίκτες του μαζί με την ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης. Στα πλάνα βλέπουμε το τρυφερό φιλί που ανταλλάσσει με τη σύζυγό του Μαρία Εμμανουηλίδου και ακούμε το γενέθλιο τραγούδι από το στόμα των παρευρισκομένων προτού ο εορτάζων σβήσει τα κεράκια.