Έκπληξη ήταν η απόφαση του Άρη να σταματήσει τη συνεργασία του με τον Χερμάν Μπούργος μόλις στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έκπληξη είναι και η επιλογή που έγινε σε ό,τι αφορά τον αντικαταστάτη του, αφού υπάρχει συμφωνία με τον Άλαν Πάρντιου, ο οποίος αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Οι κίτρινοι δεν είχαν πολλά-πολλά με την Αγγλία ως τώρα αλλά αυτό αλλάζει πλέον, αφού από εκεί θα είναι ο νέος προπονητής τους. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Άρης συμφώνησε με τον 61χρονο Πάρντιου για συμβόλαιο δύο ετών και η συμφωνία αναμένεται να επισημοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ο Πάρντιου άρχισε την καριέρα του ως προπονητής στα τέλη της δεκαετίας του ’90 από τον πάγκο της Ρέντινγκ και ακολούθησαν οι θητείες του σε Γουέστ Χαμ, Σαουθάμπτον και Τσάρλτον, ενώ το 2012 ανέλαβε τη Νιούκαστλ, στην οποία έφτιαξε το όνομά του. Τη σεζόν 2017-18 δούλεψε για τελευταία φορά στην Αγγλία αναλαμβάνοντας τη Γουέστ Μπρομ, στην οποία έμεινε για 21 αγώνες, ενώ τα τελευταία χρόνια δούλευε στο εξωτερικό.

Τη σεζόν 2019-20, συγκεκριμένα, ήταν στην Ολλανδία για τη Ντε Χάαγκ αλλά η συνεργασία δεν κράτησε πολύ, ενώ από τον περασμένο Απρίλιο είναι ελεύθερος, μετά το «διαζύγιο» με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, στην οποία έμεινε για οκτώ αγώνες.