Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού στην Ελλάδα και μία από τις κορυφαίες που έχουν γίνει ποτέ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Βραζιλιάνος Μαρσέλο που έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην τεράστια ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς να τον υποδέχονται το βράδυ της Δευτέρας (5/9) στο Καραϊσκάκη.

Σχεδόν 20.000 οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου και καλωσόρισαν τον Μαρσέλο στο κλαμπ.

«Για αρχή σας ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ, ανάμεσά σας. Το ίδιο και η οικογένειά μου. Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ μαζί σας και να βοηθήσω με όλη τη δύναμη και την αφοσίωση. Ανυπομονώ να ενσωματωθώ με την ομάδα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το καλωσόρισμα. Πάμε Ολυμπιακέ (στα ελληνικά)», είπε ο Μαρσέλο.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ανέφερε: «Έχουμε μαζί μας έναν πραγματικό Θρύλο, που ήρθε σε έναν Θρύλο (εννοεί τον Ολυμπιακό). Του εύχομαι να είναι δυνατός και να είναι μαζί μας για πολλά χρόνια. Όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μεγάλες νίκες».

Δείτε την παρουσίαση του Μαρσέλο

Ο Μαρσέλο «προσγειώθηκε» με ιδιωτικό αεροπλάνο λίγο πριν τις 18:30 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου τον υποδέχθηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ενώ στη συνέχεια συνοδευόμενος από την οικογένειά του πήγε στο Καραϊσκάκη για την πρώτη γνωριμία με τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Πριν βγει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, ο Μαρσέλο είδε τους εσωτερικούς χώρους και τα αποδυτήρια, φορώντας τη φανέλα με τον αριθμό 12.

Εικόνες και βίντεο από το Καραϊσκάκη

𝙉𝙀𝙒 𝙃𝙊𝙈𝙀 🏟️ 🔴⚪️

𝙉𝙀𝙒 𝙃𝙊𝙈𝙀 🏟️ 🔴⚪️ Marcelo M12 #Olympiacos #Marcelo #M12 #Legend #WelcomeMarcelo #Football #Piraeus #Greece #Brazil #WeKeepOnDreaming

Posted by Olympiacos FC on Monday, September 5, 2022
Μαρσέλο έλα μας έχει πιάσει τρέλα!

Μαρσέλο έλα μας έχει πιάσει τρέλα! 🔴⚪️🇧🇷 Marcelo M12 #Olympiacos #Marcelo #M12 #Legend #WelcomeMarcelo #Football #Piraeus #Greece #Brazil #WeKeepOnDreaming

Posted by Olympiacos FC on Monday, September 5, 2022
ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΣΕΛΟ ΒΙΕΙΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ