Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το «τρίτο πιάτο» της 2ης αγωνιστικής της Super League, με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Άρης να θέλουν να κάνουν το 2/2 στο πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» δοκιμάζονται στο Ηράκλειο, όπου και θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ. το συγκρότημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα παραταχτεί με σημαντικές στο ματ αυτό. Μάγκνουσον και Σένκεφελντ έχουν τεθεί εκτός λόγω τραυματισμών, ο Αλεξανδρόπουλος ταξίδεψε στην Πορτογαλία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Σπόρτινγκ, ενώ ο Διούδης δεν υπολογίζεται. Αντίθετα στην αποστολή για πρώτη φορά την φετινή χρονικά συμπεριλήφθηκε ο Σαβιέρ.

Στον αντίποδα, οι Κρητικοί του Νίκου Νιόπλια που άρχισαν με ήττα την φετινή τους σεζόν θέλουν να ξεκινήσουν με θετικό αποτέλεσμα τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους. Εκτός πλάνων του προπονητή των «ασπρόμαυρων» για τον εν λόγω αγώνα έχουν τεθεί οι τραυματίες Καμάου, Τσιλιανίδης και Ντουρμισάι.

Όσον αφορά τον Δικέφαλο του Βορρά, υποδέχεται τον Ατρόμητο. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς αυτό στις υπηρεσίες του τραυματία Λύρατζη και στους Ράφα Σοάρες, Κούτσια, Τσιγγάρα και Ρικάρντο. Αντίθετα στην διάθεση του προπονητή τους τέθηκαν οι Βιεϊρίνια και Ζίβκοβιτς που εξέτισαν τις τιμωρίες τους.

Από την άλλη, το συγκρότημα του Κρις Κόλμαν που προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση του κόντρα στον ΟΦΗ και θέλει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από μια δύσκολη έδρα, θα παραταχτεί στο συγκεκριμένο ματς με μοναδική απουσία τον Αθανασίου που έμεινε εκτός αποστολής λόγω ασθένειας.

Τέλος στο ματς με το οποίο ανοίγει το πρόγραμμα, στις 19:00 στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον Άρη. Τα «καναρίνια» του Γιάννη Αναστασίου που μετά την ήττα τους στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ θέλουν να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα, θα παραταχτούν απέναντι στους «κίτρινους» με μοναδική απουσία τον τραυματία Μάρτενσον, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο νεοαποκτηθείς Κολοβός.

Όσον αφορά τον Χερμάν Μπούργος δεν μπορεί να υπόλογίζει για το ματς αυτό στις υπηρεσίες του τραυματία Οντουμπάτζο, αλλά και στους Χαϊροβιτς, Τανούλη, Μαρμαρίδη, Σγούρο, Καρακασίδη και Παναγίδη που έμειναν εκτός αποστολής. Αντίθετα σε αυτή συμπεριλήφθηκε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ο Ενκουλού.