Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, αντίπαλος του Άρη στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού του Europa Conference League βρίσκεται στην Ελλάδα από τη Δευτέρα (8/8) προκειμένου να εγκλιματιστεί και να προετοιμαστεί κατάλληλα ενόψει του δεύτερου μεταξύ τους αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η ομάδα από το Ισραήλ που έχει προβάδισμα στην σειρά με 2-0 και τον πρώτο λόγο για να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ δεν έχει περάσει απαρατήρητη στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα grtimes.gr, το συγκρότημα του Βλάνταν Ίβιτς δείπνησε σε εστιατόριο στα ανατολικά της πόλης παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

Πιο συγκεκριμένα την ομάδα συνόδευαν μια διμοιρία, τέσσερις άντρες της ομάδας «Z», ένα πλήρωμα περιπολικού, δύο αξιωματικοί και άντρες της Ασφάλειας, πέραν του προσωπικού ασφαλείας της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η πολυπρόσωπη συνοδεία, μάλιστα, προκάλεσε και την αντίδραση του προέδρου της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θεόδωρου Τσαϊρίδη. Στην ίδια πηγή ανέφερε: «Θα πρέπει κάποια στιγμή να μας εξηγήσουν αυτοί που λαμβάνουν τις αποφάσεις, με ποια λογική απασχολούνται περιπολικά, δικυκλιστές Ζ και ΔΙΑΣ, ομάδες ΟΠΚΕ και δεκάδες άλλες υπηρεσίες για να δειπνήσει μια ομάδα, να φυλάξει ανήλικα, να φυλάξει δάση, βιβλιοθήκες, τουρνικέ και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο καθένας, με αντίκτυπο βέβαια την ασφάλεια του πολίτη. Αφού αυτές τις δυνάμεις τις στερούνται οι πολίτες από τις γειτονιές τους».

Είναι θλιβερό και παράλογο, για να δειπνήσει μια ποδοσφαιρική ομάδα να απασχολούνται 2 ανώτεροι αξιωματικοί 1…

Posted by Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης on Monday, August 8, 2022