Η ώρα της κρίσης έφτασε για τον Μπέντζαμιν Μεντί της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς αύριο, Τετάρτη ξεκινάει η δίκη για τις κατηγορίες βιασμού, σεξουαλικής επίθεσης και απόπειρας βιασμού που εκκρεμούν σε βάρος του.

Ο Γάλλος αριστερός μπακ των «πολιτών» κατηγορείται για οκτώ υποθέσεις βιασμού, μίας σεξουαλικής επίθεσης και μίας απόπειρας βιασμού, που σχετίζονται συνολικά με επτά γυναίκες και έγιναν από τον Οκτώβριο του 2018 μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο, οπότε και συνελήφθη.

Μέχρι στιγμής ο Μπέντζαμιν Μπεντί, που αφέθηκε ελεύθερος τον Ιανουάριο, αφού πλήρωσε εγγύηση, έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες. Η δίκη υπολογίζεται να διαρκέσει περίπου 15 εβδομάδες. Μαζί του κατηγορούμενος βρίσκεται και ο φίλος του, Λουίς Σαχά Ματουρί ο οποίος κατηγορείται για οκτώ υποθέσεις βιασμού, και τέσσερις υποθέσεις σεξουαλικής επίθεσης σε συνολικά οκτώ γυναίκες από τον Ιούλιο του 2012 μέχρι και τον Αύγουστο του 2021 και επίσης αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Τελευταία φορά ο Γάλλος αριστερός μπακ αγωνίστηκε για την Μάντσεστερ Σίτι τον περσινό Αύγυοστο κόντρα στην Τότεναμ και από τότε, αφότου συνελήφθη, αποκλείστηκε από την ομάδα, η οποία με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως η ισχύς του συμβολαίου του αναστέλλεται.

Πηγή: gazzetta.gr