Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν βαριά ήττα με 4-0 από τη Μακάμπι Χάιφα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με αποτέλεσμα το κοινό τους, που έδωσε βροντερό παρών, να μην κρύψει τα συναισθήματά του.

Οι οπαδοί αποδοκίμασαν έντονα τον προπονητή Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του Ολυμπιακού αμέσως μετά το τριπλό σφύριγμα της λήξης, εκφράζοντας έτσι τη δυσαρέσκειά τους για την εικόνα των «ερυθρολεύκων» στη διάρκεια του ματς, αλλά και για τον αποκλεισμό από τη μεγαλύτερη διοργάνωση συλλόγων. Ο Ολυμπιακός, τώρα, θα συνεχίσει στο γ’ προκριματικό γύρο του Europa League όπου θα αναμετρηθεί με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στις 4 και 11 Αυγούστου.

Αποδοκιμασίες, πάντως, ακούστηκαν και μετά το τέλος του πρώτου μέρους της αναμέτρησης με την πρωταθλήτρια του Ισραήλ στο γήπεδο του Φαλήρου καθώς η απογοήτευση τους ήταν μεγάλη για την εμφάνιση της αγαπημένης τους ομάδας.

Στο μεταξύ, να αναφέρουμε πως ακόμη και πριν το τέλος του ματς ορισμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού επέλεξαν να φύγουν νωρίς από το γήπεδο. Από τη μεριά, πάντως, όπου βρίσκονταν οι οπαδοί της Μακάμπι Χάιφα είχε ήδη στηθεί πάρτι.