Ο Μίλαν Πάβκοβ βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Mozzart Sport» ανέφερε ότι οι «πράσινοι» κατέθεσαν πρόταση στον Ερυθρό Αστέρα ύψους 600.000 ευρώ, η οποία όμως απορρίφθηκε.

Ο Ερυθρός Αστέρας ζητά 1.5 εκατ. ευρώ, αν και είναι διατεθειμένος να πέσει αρκετά, στα θέλω του. Ο 28χρονος επιθετικός μετρά φέτος 3 γκολ σε δυο ματς πρωταθλήματος, ενώ την περσινή σεζόν πέτυχε 14 τέρματα και 8 ασίστ σε 42 παιχνίδια. Οι Σέρβοι τονίζουν πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του και είναι πιθανή μια νέα πρόταση του Παναθηναϊκού. Ο Πάβκοβ έχει συμβόλαιο ως το 2024 με τη σερβική ομάδα.

Ο προπονητής των Κυπελλούχων Ελλάδας έχει ζητήσει από τη διοίκηση του κλαμπ την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού προκειμένου να ενισχυθεί στο ρόστερ και να έχει επιλογές, αφού αποχώρησε ο Φεντερίκο Μακέντα και δεν φαίνεται να εμπιστεύεται τον Καρλίτος για να βγάλει μόνος του τη σεζόν καθώς οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες με το «τριφύλλι» να παίζει και πάλι στην Ευρώπη. Ο Μίλαν Πάβκοβ φέρεται να ταιριάζει στο προφίλ του παίκτη που αρέσει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Έχει ύψος 1,94 μ. και είναι δυνατός στον «αέρα» και μπορεί να… γεμίσει την αντίπαλη περιοχή.

Πέραν του Πάβκοβ, ο Παναθηναϊκός εξετάζει και την περίπτωση του 33χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού της Οσασούνα, Ρομπέρτο Τόρες. Παράλληλα, δε, αναζητά κι έναν εξτρέμ. Η αποχώρηση του Γιασίν Αγιούμπ «απελευθερώνει» οικονομικούς πόρους ώστε να προχωρήσει κάποια από τις υποθέσεις που ενδιαφέρουν την ομάδα.

Να σημειώσουμε πως ο Πάβκοβ είχε βρεθεί στο στόχαστρο αρκετών ομάδων όταν το Νοέμβριο του 2018 είχε ταρακουνήσει την Ευρώπη σκοράροντας δύο γκολ στη νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Λίβερπουλ στη νίκη των Σέρβων με 2-0 στο Βελιγράδι για τη φάση των ομίλων του Champions League.