Ο Ολυμπιακός ήταν αγκαλιά με νίκη – μισή πρόκριση στο Ισραήλ επί της Μακάμπι Χάιφα, στον πρώτο αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά στο 92′ δέχθηκε την ισοφάριση (1-1) και όλα είναι ανοιχτά για τη ρεβάνς, με τον Κώστα Νικολακόπουλο να μην κρύβει τον προβληματισμό του για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν από νωρίς με το γκολ του Ζινκερνάγκελ αλλά η απόδοσή τους στη συνέχεια δεν ήταν και η καλύτερη, με συνέπεια, έστω στο τέλος και με τυχερό τρόπο, να δεχθούν την ισοφάριση. Το αποτέλεσμα, όπως και να έχει, δεν ήταν κακό για τους ερυθρόλευκους, δεν ήταν καλή όμως η εμφάνισή τους, με συνέπεια οι ρεπόρτερ να προβληματίζονται. Κάτι που φάνηκε και από όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM ο Νικολακόπουλος.

«Το αποτέλεσμα δεν είναι κακό για τον Ολυμπιακό, αφού για να αποκλειστεί θα πρέπει να χάσει εντός έδρας. Θα πρέπει, όμως, να είμαστε ρεαλιστές, ο Ολυμπιακός ήταν τυχερός σε 2-3 φάσεις. Και άτυχος, βέβαια, με το γκολ που δέχθηκε στο τέλος. Η πρόκριση είναι 50%-50% για μένα, ούτε 51%-49%, ούτε 49%-51%. Είναι 50%-50%. Δεν είδα ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τη Μακάμπι, πώς να πω ότι είναι φαβορί; Δέχθηκε κάμποσες φάσεις για γκολ και απείλησε μόνο σε δύο περιπτώσεις ουσιαστικά», είπε αρχικά ο έμπειρος ρεπόρτερ και συνέχισε.

«Είδα δύο ομάδες που πάνω-κάτω είναι στο ίδιο μήκος κύματος. Ο Ολυμπιακός θα έχει την έδρα στη ρεβάνς αλλά η έδρα δεν σου εξασφαλίζει τίποτα. Θα πρέπει να… φτύσει αίμα ο Ολυμπιακός για να αποκλείσει τη Μακάμπι, είναι καλή ομάδα οι Ισραηλινοί, φτιάχνουν ευκαιρίες, παίζουν ποδόσφαιρο. Πρέπει να είναι πολύ καλύτεροι στη ρεβάνς οι ερυθρόλευκοι αν θέλουν να προκριθούν».

Ο Μπουχαλάκης στο Μακάμπι Χάιφα - Ολυμπιακός

Χριστόγλου: «Αυτά μπορεί να κρατήσει από το 1-1 ο Ολυμπιακός»

Την ισοπαλία των Πειραιωτών στο Ισραήλ τη σχολίασε, πάντα στον ΣΠΟΡ FM, και ο Μπάμπης Χριστόγλου, ο οποίος στάθηκε και σε όσα θετικά υπήρξαν στο παιχνίδι για την ομάδα του Μαρτίνς.

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός ήταν καλός στο πρώτο 25λεπτο αλλά μετά έδωσε τη μπάλα στους Ισραηλινούς, οι οποίοι ήταν φλύαροι. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, έκαναν κάποιες ευκαιρίες, μπορούσαν να είχαν βάλει ένα… κανονικό γκολ και όχι αυτό που έβαλαν στο τέλος. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κρατήσει την πολύ μεγάλη εμφάνιση του Τικίνιο και τον Κανέ, ο οποίος ήταν η έκπληξη του Μαρτίνς. Από εκεί και πέρα, έχει επιτέλους ένα δεξί μπακ, τον Βρσάλικο, που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο και βοηθάει και δημιουργικά. Η ομάδα, βέβαια, πρέπει να βρει τρόπο για να κάνει οργανωμένες επιθέσεις, λείπει η δημιουργικότητα, αλλά αυτή την εποχή είναι και βαριά τα πόδια, ήταν μόλις το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν», ήταν το σχόλιό του.