Το τέταρτο και τελευταίο του φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Ολλανδία έδωσε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετώπισε τη Σταντάρ Λιέγης και τη νίκησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Κούτσια, σε ένα ματς στο οποίο ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε και πάλι διάφορες δοκιμές, βγάζοντας τα συμπεράσματά του.

Ο αγώνας άρχισε με τους Θεσσαλονικείς να πιέζουν ψηλά, όπως έκαναν στο ξεκίνημα και των προηγούμενων φιλικών που έδωσαν, έχοντας την πρώτη τους καλή στιγμή στο 21′ με το πλασέ του Αουγκούστο που έφυγε άουτ. Λίγα λεπτά μετά, στο 25′, οι Βέλγοι είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ράσκιν μετά την απόκρουση του Κοτάρσκι αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ προ κενής εστίας, για να έρθει τελικά το γκολ 33′. Και ήταν για τον ΠΑΟΚ.

Ο Ντάντας έκανε τη σέντρα, ο Σβαμπ πήρε την κεφαλιά, η επέμβαση του τερματοφύλακα της Σταντάρ δεν ήταν καλή και ο Κούτσιας βρισκόταν στη σωστή θέση για να κάνει την προβολή και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα (1-0). Στο 45′, μάλιστα, ο δικέφαλος του βορρά θα μπορούσε να βάλει και δεύτερο γκολ, μετά το λάθος του Μποντάρ, αλλά ο Αουγκούστο δεν τα κατάφερε στο τετ α τετ.

Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ουσιαστικά… έλαβε πρόωρο τέλος, αφού οι πολλές αλλαγές που έκαναν και οι δύο ομάδες είχαν ως συνέπεια, όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, να χαθεί ο ρυθμός, με τις ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους μετά τις συνεχείς αλλαγές προσώπων στην 11άδα.

Στα θετικά, πάντως, για τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο 45λεπτο είναι το γεγονός ότι δεν άφηνε κενούς χώρους και δεν επέτρεψε στους Βέλγους, οι οποίοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, να τον απειλήσουν σοβαρά ούτε μία φορά.