Έπειτα από μια γεμάτη σεζόν με τη Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Αγγλίας, ο Φιλ Φόντεν κάνει διακοπές στην Κέρκυρα αλλά αυτές δεν κυλάνε και τόσο ήρεμα, όπως φαίνεται και από το βίντεο που κυκλοφορεί και τον δείχνει να έχει έντονο καβγά με τη σύντροφό του, Ρεμπέκα Κουκ.

Το ζευγάρι ήταν σε beach bar σε παραλία του νησιού, όταν ξαφνικά η σύντροφός του ποδοσφαιριστή της Σίτι, με τον οποίο είναι ζευγάρι από την εφηβεία και έχουν δύο παιδιά, άρχισε να φωνάζει έντονα, αφού πρώτα είδε κάτι στο κινητό του τηλέφωνο.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστήριξαν άνθρωποι που ήταν παρόντες στο σκηνικό και οι οποίοι μίλησαν στην εφημερίδα The Sun, λέγοντας: «Ο Φόντεν πήγε να κολυμπήσει και εκείνη κοίταξε το τηλέφωνό του. Θύμωσε εξαιρετικά. Μάλωναν πραγματικά και ενεπλάκησαν φρουροί ασφαλείας. Ήταν ένας καυγάς μεταξύ ενός ποδοσφαιριστή και της κοπέλας του. Φώναζε και ούρλιαζε.. Όλα ξεκίνησαν εκεί κάτω στην παραλία. Ήταν πραγματικά επιθετικό και έντονο. Μετά ήρθαν στο μπαρ και εκείνη του φώναζε. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει συνήθως εδώ».

Ο καβγάς, μάλιστα, έχει καταγραφεί σε βίντεο και κυκλοφορεί στα social media και στα διεθνή ΜΜΕ.