Η Γιουβέντους συναντήθηκε με τη δικηγόρο του Πολ Πογκμπά και η συμφωνία είναι οριστική πλέον, πράγμα που σημαίνει ότι ο διεθνής Γάλλος χαφ θα υπογράψει για δεύτερη φορά στην ιταλική ομάδα ως ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία είχε δώσει 105 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει το 2016.

Το καλοκαίρι του 2012 η Γιούβε είχε ανακοινώσει την απόκτηση του -τότε- 19χρονου Πογκμπά, χωρίς να δώσει λεφτά στη Γιουνάιτεντ, αφού το συμβόλαιό του είχε λήξει. Ο Γάλλος παρέμεινε τέσσερα χρόνια στο Τορίνο και έφτιαξε το όνομά του, δείχνοντας το ταλέντό του, με αποτέλεσμα το 2016 η ομάδα του Μάντσεστερ να αναγνωρίσει το λάθος που είχε κάνει το 2012, όταν τον είχε χάσει ως ελεύθερο, δίνοντας 105 εκατ. ευρώ στους Ιταλούς.

Τώρα, έξι χρόνια μετά, η ιστορία επαναλαμβάνεται, αφού ο Πογκμπά αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους κόκκινους διάβολους και στη συνάντηση που είχε σήμερα (23/6) η δικηγόρος του με τη Γιουβέντους οριστικοποιήθηκε η συμφωνία για την επιστροφή του, η οποία θα επισημοποιηθεί το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου.

Για δεύτερη φορά, δηλαδή, οι Ιταλοί τον αποκτούν ως ελεύθερο από τους Άγγλους, στους οποίους τον πούλησαν για 105 εκατ. ευρώ, ενώ ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο για 3+1 χρόνια με ετήσιες απολαβές στα 8+2 εκατ. ευρώ, ρίχνοντας πολύ το κασέ του σε σχέση με τα 14 εκατ. ευρώ που έπαιρνε στο Μάντσεστερ.