Ο Γιώργος Πρίντεζης ολοκλήρωσε την καριέρα του με τον καλύτερό τρόπο, αφού ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα με 3-0 νίκες επί του Παναθηναϊκού, με τον Βασίλη Σπανούλη να του στέλνει, μέσω των social media, το μήνυμά του.

Οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες για πολλά χρόνια στους Πειραιώτες, ζώντας μεγάλες στιγμές, όπως για παράδειγμα η κατάκτηση των ευρωπαϊκών τίτλων το 2012 και το 2013. Δύο επιτυχίες που είχαν τις υπογραφές των Πρίντεζη και Σπανούλη, με τον Kill Bill να τον αποθεώνει για όσα πέτυχε.

«Φιλαράκι μου ό,τι και να πω ή να γράψω για σένα είναι πολύ λίγο να εκφράσει αυτό που νιώθω για σένα σαν φίλο πρώτα και σαν συμπαίχτη μετά! Οι στιγμές που περάσαμε μαζί, οι ατελείωτες συζητήσεις μας, οι χαρές κι οι στενοχώριες που περάσαμε δημιούργησαν μια σχέση ζωής και είμαι περήφανος γι’ αυτό!!!

Συγχαρητήρια για την θρυλική καριέρα σου ! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις αυτά που με τόσο κόπο κατέκτησες!! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις την πανέμορφη οικογένειά σου!», ανέφερε ο Σπανούλης για τον Πρίντεζη σε ανάρτησή του στο Instagram.