Το καλοκαίρι μπήκε και μπορεί η μεταγραφική περίοδος να μην έχει αρχίσει ακόμη επισήμως, οι ομάδες όμως ανά τον κόσμο έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν τις κινήσεις τους και ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει και επισήμως μια μεταγραφή, αφού έχει συμφωνήσει με τον Αντρέ Ρικάρντο για συμβόλαιο 4+1 ετών.

Οι Θεσσαλονικείς είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ράφα Σοάρες για να ενισχυθούν στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά αυτός δεν θα είναι ο μοναδικός Πορτογάλος που θα ντυθεί στα ασπρόμαυρα. Το ίδιο θα κάνει και ο Αντρέ Ρικάρντο, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ζοσέ Μπότο, όπως γράφουν και οι Πορτογάλοι.

Ο Αντρέ Ρικάρντο είναι 22 ετών, μεσοεπιθετικός και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα, από όπου και έφυγε το 2017 για να ενταχθεί στην U19 της Μπράγκα και στη συνέχεια στη Φαμαλικάο, με την οποία αγωνίστηκε φέτος σε επαγγελματικό επίπεδο, κάνοντας 4 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα.

Όπως και να έχει, πάντως, ο Μπότο τον ξέρει πολύ καλά και από τη στιγμή που έμενε ελεύθερος ήταν ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα κάνει την επένδυσή του, αποκτώντας τον ως ελεύθερο.