Η πρόκριση για τους τελικούς των Κυπέλλων Ευρώπης κρίνεται αυτή την εβδομάδα. Η αρχή γίνεται από το Champions League. Η Λίβερπουλ απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση, μετά τη νίκη της με 2-0 κατά της Βιγιαρεάλ, στον πρώτο ημιτελικό στο Anfield. Απόψε (22:00) γίνεται  ο αγώνας ρεβάνς στην Ισπανία.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές για τον ημιτελικό του Champions League Βιγιαρεάλ-Λίβερπουλ.

Το μεγάλο παιχνίδι γίνεται αύριο (22:00) στο Bernabeu, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι. Συναρπαστικός ήταν ο πρώτος ημιτελικός στο Etihad με 7 γκολ, πολλές χαμένες ευκαιρίες και συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων. Τελικά η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 4-3 και πλέον προκρίνεται στον τελικό με νίκη ή ισοπαλία. Η Ρεάλ χρειάζεται νίκη με 2 γκολ διαφορά. Ο ημιτελικός θα κριθεί στην παράταση ή τα πέναλτι αν η Ρεάλ κερδίσει με 1 γκολ διαφορά.

Περισσότερες από 500 επιλογές προσφέρονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ για το ντέρμπι του Champions League Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι, το οποίο παίζεται με ενισχυμένες αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Ημιτελικοίφωτιά στο Europa League και το Conference League

Την Πέμπτη (22:00) γίνονται οι αγώνες ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Europa League και του Conference League. Η πρόκριση είναι ανοιχτή σε όλα τα ζευγάρια, μετά από τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων.

Στο Europa League η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 τη Γουέστ Χαμ και η Λειψία επικράτησε δύσκολα στο γήπεδό της με 1-0 της Ρέιντζερς.

Στο Conference League ισόπαλη με 1-1 έληξε η αναμέτρηση της Λέστερ με τη Ρόμα, ενώ η Φέγενορντ κέρδισε με 3-2 τη Μαρσέιγ.

Πλήθος στοιχηματικών επιλογών προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για τους ημιτελικούς του Europa League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Γουέστ Χαμ και Ρέιντζερς-Λειψία και του Conference League, Ρόμα-Λέστερ και Μαρσέιγ-Φέγενορντ, τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους.

Για όλα τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης των Κυπέλλων Ευρώπης προσφέρονται από το Πάμε Στοίχημα ειδικά στοιχήματα για την πρόκριση στον τελικό. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν και στα ζευγάρια των τελικών, καθώς και στον νικητή των τριών διασυλλογικών διοργανώσεων.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός με περισσότερα από 400 ειδικά στοιχήματα

Αύριο (19:00) στην Τούμπα γίνεται το εξ αναβολής ντέρμπι των play off της Super League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις τους, 2 για το Κύπελλο και μία για το Πρωτάθλημα, τελείωσαν ισόπαλες.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται περισσότερα από 400 ειδικά στοιχήματα για το ντέρμπι της Super League, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν  τη δυνατότητα να παρακολουθούν στα καταστήματα ΟΠΑΠ αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.

Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και μέσω των Virtual Sports, Ποδόσφαιρο, Πρωτάθλημα και Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες φάσεις και στοιχηματικές επιλογές.