Σε ένα παιχνίδι χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Βόλος και ο Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν και να είναι καλύτεροι από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, χωρίς όμως να καταφέρουν να νικήσουν τον εκπληκτικό Γιαννιώτη, ο οποίος απέκρουε τα πάντα και κράτησε την ισοπαλία για την ομάδα του.

Οι Θεσσαλοί ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 17′ με τον Μπαρτόλο, αλλά το σουτ εντός περιοχής έφυγε ελάχιστα άουτ. Ο Βόλος παρέμενε καλύτερος και στη συνέχεια, αλλά στο τελευταίο 10λεπτο του πρώτου μέρους οι Περιστεριώτες ισορρόπησαν την κατάσταση και στο 42′ άνοιξαν το σκορ με το πλασέ του Κουλούρη μετά τη βαθιά μπαλιά του Κιβρακίδη.

Το πρώτο μέρος έκλεισε ιδανικά για τον Ατρόμητο αλλά το δεύτερο άρχισε ιδανικά για τους γηπεδούχους, αφού στο 52′ ο Καστεγιάνο έχασε τη μπάλα και τελικά αυτή κατέληξε στον Φαν Βέερτ, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1. Από εκεί και πέρα, ο Βόλος είχε περισσότερες φάσεις και κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες αλλά ο Γιαννιώτης αντέδρασε σωστά όσες φορές χρειάστηκε, χαρίζοντας την ισοπαλία στην ομάδα του.

Βόλος: Παπαδόπουλος, Σιέλης, Γκιουλέν (70′ Τριανταφύλλου), Άλχο, Φεράρι, Τσοκάνης (62′ Ριένστρα), Μεταξάς (70′ Ροσέρο), Μπαριέντος, Φερνάντες, Μπαρτόλο (83′ Πουρίτα), Φαν Βέερτ.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Καστεγιάνο (77′ Τζοβάρας), Κιβρακίδης (77′ Βασιλαντωνόπουλος), Στρούγγης, Έρλινγκμαρκ, Σάλομον, Χαρίσης, Καρτάλης (77′ Άλιμπεκ), Μουνίθ (83′ Ντένιτς), Κλωναρίδης (27′ Ροτάριου), Κουλούρης.