Η UEFA είχε χαρακτηρίσει «υψηλού κινδύνου» τον αγώνα ανάμεσα στη Μαρσέιγ και τον ΠΑΟΚ στο Βελοντρόμ στον πρώτο προημιτελικό του Europa Conference League και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε με τα επεισόδια που έγιναν. Και παρά το γεγονός ότι δεν θα βρεθούν οπαδοί της γαλλικής ομάδας στη Θεσσαλονίκη, για την ευρωπαϊκή ομοσπονδία είναι «υψηλού κινδύνου» και η ρεβάνς της Τούμπας.

Η UEFA θα ασχοληθεί το προσεχές διάστημα αναλυτικά με όσα έγιναν στη Μασσαλία και θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της. Τις ποινές δηλαδή. Πριν συμβεί αυτό, όμως, θέλει να κυλήσουν όλα ομαλά έστω στη ρεβάνς και δεν χαλαρώνει καθόλου παρά το γεγονός ότι δεν θα βρίσκονται οπαδοί της Μαρσέιγ στην Τούμπα.

Έτσι, η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε να στείλει δύο -και όχι έναν- security officers και στη Θεσσαλονίκη, όπως είχε κάνει και στη Μασσαλία, με στόχο φυσικά να καταγράψουν τα πάντα. Γεγονός που σημαίνει ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι ακόμη πιο προσεκτικοί, γιατί αν συμβούν επεισόδια και σε αγώνα στον οποίο δεν θα υπάρχουν Γάλλοι οπαδοί, τα νέα από Νιόν δεν θα είναι καθόλου καλά τις προσεχείς εβδομάδες.