Το μαγικό ταξίδι της Βιγιαρεάλ στο Champions League συνεχίζεται, με ακόμη μία μεγάλη πρόκριση, αφού μετά τη Γιουβέντους οι Ισπανοί απέκλεισαν και τη Μπάγερν Μονάχου και πήραν το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης! Πρόκριση που ήρθε, μάλιστα, με γκολ του Τσουκουέζε στο 88ο λεπτό και ενώ όλα έδειχναν ότι το γκολ του Λεβαντόφσκι από το 52′ θα έστελνε τον προημιτελικό στην παράταση.

Η Βιγιαρεάλ είχε το προβάδισμα μετά τη νίκη με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, αλλά το σκορ δεν ήταν τέτοιο που να της προσφέρει την παραμικρή σιγουριά. Η Μπάγερν, όμως, δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση αυτή την περίοδο και αποδείχθηκε, αφού σε όλο το πρώτο ημίχρονο ναι μεν είχε την κατοχή της μπάλας, ναι μεν πίεζε, αλλά μεγάλες φάσεις δεν είχε.

Παρ’ όλα αυτά, από τη στιγμή που υπάρχει ο Λεβαντόφσκι σημαίνει ότι το γκολ μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή. Και ήρθε στο 52′, όταν με συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα δοκάρι και μέσα (1-0). Οι Βαυαροί είχαν ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα και ήθελαν ακόμη ένα γκολ για την πρόκριση, αλλά ο Μίλερ έχασε την καλύτερη ευκαιρία της ομάδας του. Και εκεί που όλα έδειχναν παράταση, στο 88′ η Βιγιαρεάλ βγήκε στην αντεπίθεση και ο Μορένο έβγαλε την παράλληλα πάσα για τον Τσουκουέζε, ο οποίος εκτέλεσε τον Νόιερ για το 1-1 και τη μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς!