Το καλοκαίρι που έρχεται θα είναι καλοκαίρι αλλαγών για την ΑΕΚ, η οποία έχει ως μεγάλο στόχο να πείσει τον Φερνάντο Σάντος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της. Παράλληλα, όμως, στη διοίκηση της Ένωσης σκέφτονται ακόμη έναν Πορτογάλο με κιτρινόμαυρο παρελθόν και συγκεκριμένα τον Μπρούνο Άλβες, ο οποίος είναι έτοιμος να επιστρέψει για να αναλάβει κάποιο πόστο και να βοηθήσει, όπως είπε σε δηλώσεις του.

Ο Άλβες είχε αγωνιστεί στην ΑΕΚ τη σεζόν 2004-05 ως δανεικός από την Πόρτο και είχε προλάβει μέσα σε ένα χρόνο να χτίσει μια σχέση αγάπης με τους οπαδούς. Συναίσθημα το οποίο παραμένει ακόμη και σήμερα, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, όπως παραδέχθηκε σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

«Είμαι πολύ συναισθηματικά δεμένος με την Ελλάδα και την ΑΕΚ για το χρόνο εκείνο που αγωνίστηκα σε αυτή. Η ΑΕΚ μου άνοιξε την πόρτα του ποδοσφαίρου και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με έβλεπε διαφορετικά. Μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω στην Πόρτο αλλά και την ευκαιρία να αγωνιστώ. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Ήταν η πρώτη μου φορά μακριά από την Πορτογαλία, μένοντας μόνος μου», είπε αρχικά ο 40χρονος αμυντικός του Απόλλωνα Σμύρνης και πρόσθεσε:

«Η ΑΕΚ θα βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου και στις σκέψεις μου και ποτέ δεν ξέρεις. Έχω τόσο πολλή γνώση και εμπειρία να μεταλαμπαδεύσω. Αν κάποιος με χρειαστεί ή με θέλει, ειδικά η ΑΕΚ θα είμαι εκεί για να την στηρίξω».

Πολύ θετικοί στην Ένωση

Δεν είναι όμως, όπως προαναφέρθηκε, μόνο ο Άλβες που θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με την ΑΕΚ, αλλά και η ΑΕΚ που θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Άλβες. Ο Πορτογάλος αναμένεται να βάλει τέλος στην καριέρα του στο τέλος της σεζόν και στη διοίκηση της Ένωσης βλέπουν με πολύ καλό μάτι το ενδεχόμενο συνεργασίας, προτείνοντάς του κάποιο πόστο.