Η σεζόν 2004-05 έχει μείνει αξέχαστη στους οπαδούς του Ολυμπιακού, όχι μόνο επειδή εγκαινιάστηκε το νέο γήπεδο Καραϊσκάκη, αλλά επειδή ήταν η χρονιά που έβλεπαν τους Ζιοβάνι και Ριβάλντο να κάνουν διάφορα μαγικά, όταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποφάσιζε να τους χρησιμοποιήσει μαζί. Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια αλλά οι δύο Βραζιλιάνοι είναι και πάλι συμπαίκτες για ένα ξεχωριστό φιλικό, εκφράζοντας τη χαρά τους γι’ αυτό.

Στην Ελλάδα συνυπήρξαν για μόλις ένα χρόνο αλλά ήταν αρκετός για να γίνουν φίλοι. Ήδη γνωρίζονταν καλά, άλλωστε, αφού τη διετία 1997-99 ήταν συμπαίκτες στη Μπαρτσελόνα. Την ομάδα, δηλαδή, που τους φέρνει ξανά μαζί, αφού τόσο ο Ζιοβάνι όσο και ο Ριβάλντο κλήθηκαν για το φιλικό παιχνίδι παλαίμαχων με τη Λίβερπουλ, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το παιχνίδι, μάλιστα, έγινε στο Άνφιλντ, στο οποίο ο Ριβάλντο είχε σκοράρει με φάουλ φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, αν και στο τέλος το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό. Όπως και να έχει, σημασία έχει ότι ο «Ρίμπο» βρέθηκε ξανά με τον «Ζιό», ο οποίος φρόντισε να κάνει και σχετική δημοσίευση στο Instagram, με μια φωτογραφία που δείχνει ότι καλά κρατιούνται ακόμη, αν εξαιρέσουμε τα μαλλιά που… χάνονται.

Συμπαίκτες ξανά Ζιοβάνι και Ριβάλντο