Ο Λιονέλ Μέσι άφησε τη Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι για να υπογράψει στην Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας ως στόχο να την οδηγήσει για πρώτη φορά στην κατάκτηση του Champions League. Η γαλλική ομάδα, όμως, απέτυχε ξανά και το μέλλον του Αργεντίνου είναι αβέβαιο, με τον Τσάβι να ενισχύει τα σενάρια που τον θέλουν ακόμη και να επιστρέφει στους Καταλανούς.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Μέσι με την Παρί ήταν για δύο χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι δεσμεύεται ως το καλοκαίρι του 2023. Το γεγονός ότι δεν είναι κάποιο πολυετές συμβόλαιο, επομένως, κάνει πιο εύκολη την αποδέσμευσή του, αν τεθεί τέτοιο θέμα. Και σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, θα τεθεί.

Ο Αργεντίνος δεν είναι ευτυχισμένος στο Παρίσι, οι Παριζιάνοι από την πλευρά τους δεν είναι ικανοποιημένοι από την απόδοσή του και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι θα επιδιώξει την επιστροφή του στη Μπαρτσελόνα. Εκεί όπου θα τον περιμένουν πάντα με ανοιχτές πόρτες και… αγκάλες, όπως είπε και ο Τσάβι στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του κυριακάτικου (20/3) ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ο Λίο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτες όλων των εποχών και οι πόρτες της Μπαρτσελόνα θα είναι πάντα ανοιχτές γι’ αυτόν. Του αξίζει ένας μεγάλο φόρο τιμής, όμως δεν μπορώ να πω περισσότερα από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν», είπε ο προπονητής των Καταλανών και η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον.