Έντονη ανησυχία προκάλεσε στους ανθρώπους της ΑΕΚ και στους οπαδούς της η είδηση ότι την Τετάρτη (16/3) ο Κώστας Νεστορίδης μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο καθώς νόσησε με κορονοϊό. Μία μέρα μετά, όμως, η ανησυχία φαίνεται πως δίνει τη θέση της στην ηρεμία, αφού τα νέα είναι ευχάριστα για τον θρυλικό άσο της Ένωσης, όπως δείχνει η ανάρτηση του γιου του στα social media.

Ο «Νέστορας» υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές όλων των εποχών και είναι πολύ αγαπητός, λόγω του χαρακτήρα του, όχι μόνο στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ αλλά και σε αυτούς των άλλων ομάδων. Όλοι, επομένως, ανησύχησαν όταν έμαθαν για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, αλλά τα πράγματα φαίνεται πως πάνε καλά.

Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από την ανάρτηση του γιου του, Γιώργου, στον λογαριασμό του στο Facebook, όπου έγραψε: «Θέλω να σας ενημερώσω ότι μέχρι στιγμής ο πατέρας μου δεν έχει χρειαστεί οξυγόνο… πάμε καλά!!! Και πάλι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».

Θέλω νά σάς ενημερώσω ότι μέχρι στιγμής ό πατέρας μου δεν έχει χρειαστεί οξυγόνο… πάμε καλά!!! Καί πάλι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας !!!!

Posted by Γιώργος Νεστορίδης on Thursday, March 17, 2022