Ετοιμάζονται οι οπαδοί της Αταλάντα από το Μπέργκαμο να δώσουν δυναμικό «παρών» στο «Καραϊσκάκης» για το σημερινό ματς του Ολυμπιακού με την Αταλάντα για τους «32» του Europa League.

Με τα δεδομένα που επικρατούσαν μέχρι και πριν δύο εβδομάδες λόγω κορονοϊού, θα ήταν ένα παιχνίδι σαν κεκλεισμένων των θυρών. Η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης, όμως, να επιτρέψει πληρότητα 50% στις εξέδρες των γηπέδων, έκανε καλύτερα τα πράγματα και για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός θα έχει πιο μαζική συμπαράσταση από τους οπαδούς του και η Αταλάντα  θα έχει στο πλάι της 610 φιλάθλους.

Όπως αναφέρει το Italians.gr, μια ματιά σε ιστοσελίδες του Μπέργκαμο, αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι ο αριθμός θεωρείται καλός. «Ο νερατζούρο λαός προετοιμάζει την έξοδο στην Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά ιστοσελίδα που εστιάζει στους Μπεργκαμάσκι και προσθέτει: «Οι Νερατζούρι ξέρουν ότι στην ελληνική πρωτεύουσα θα συναντήσουν καυτή ατμόσφαιρα. Για να πάρουν την πρόκριση, επομένως, θα χρειαστεί και η βοήθεια των οπαδών. Ο λαός της Dea είναι για ακόμη μία φορά εδώ, αφού έχουν πουληθεί 610 εισιτήρια για τη θύρα των φιλοξενούμενων».