Ασχημα είναι τα νέα από Λαμία, αφού ο 28χρονος μπασκετμπολίστας Δημήτρης Σοροπάνης, ο οποίος αγωνιζόταν στον Λοκρό Αταλάντης, έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Κυριακής (20/2) πέφτοντας θύμα τροχαίου δυστυχήματος που είχε με τη μηχανή του στην αερογέφυρα που υπάρχει στην είσοδο της πόλης.

Ο Σοροπάνης, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του για άγνωστο λόγο και καρφώθηκε στα κιγκλιδώματα. Οι άνθρωποι της Τροχαίας, όπως μετέδωσαν τοπικά Μέσα, διέκοψαν την κυκλοφορία στο σημείο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 28χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας διενεργεί προανάκριση για το συμβάν, ενώ η ομάδα του εκλιπόντος, ο Λοκρός Αταλάντης, ανέφερε τα εξής σε ανάρτησή του στα social media: «Η οικογένεια του Λοκρού θρηνεί τον άτυχο και απροσδόκητο χαμό ενός αγαπημένου της προσώπου και αδυνατεί να πιστέψει το μοιραίο. Συλλυπητήρια πρώτα στην οικογένεια, ένα ΓΙΑΤΙ θα πλανάται πάντα….. ΔΗΜΗΤΡΗ ,θα σε αγαπάμε και θα είσαι ανάμεσά μας ΠΑΝΤΑ !!!!!!».