Η περίοδος που διανύουμε δεν είναι καθόλου καλή για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάνει βαθμούς και ο ίδιος δέχεται για πρώτη φορά τόση κριτική επειδή δεν σκοράρει όπως τα προηγούμενα χρόνια. Με αυτό ως δεδομένο, λοιπόν, το έγγραφο που αποκαλύπτει η εφημερίδα Sun για την υπόθεση με την κατηγορία του βιασμού που αντιμετώπισε ο Πορτογάλος, μάλλον δεν θα του φτιάξει τη διάθεση.

Η ιστορία, βασικά, είναι γνωστή και αφορά σε όσα κατήγγειλε η Καθρίν Μαγιόργκα ότι της είχε κάνει ο Ρονάλντο σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας στις 12 Ιουνίου 2009. Πρόκειται για μια υπόθεση που επανήλθε στο προσκήνιο το καλοκαίρι του 2018, όταν ο Πορτογάλος έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και υπέγραψε στη Γιουβέντους.

Εκνευρισμένος ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Μπλόκαρε τη διαδικασία ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας

Λίγους μήνες μετά λοιπόν, το 2019, οι αστυνομικοί του Λας Βέγκας που είχαν αναλάβει την υπόθεση, είχαν υπογράψει για την έκδοση εντάλματος σύλληψης του CR7. Αυτό προκύπτει, τώρα, από την κατάθεση που είχε δώσει ο δικηγόρος της Μαγιόργκα, Λέσλι Μαρκ Στόβαλ, το περιεχόμενο της οποίας αποκάλυψς τώρα η Sun έχοντας στη διάθεσή της το σχετικό έγγραφο.

Όπως αναφέρει, όμως, σε άλλο σημείο της κατάθεσής του ο δικηγόρος, ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας Στιβ Γούλφσον σταμάτησε την όλη διαδικασία, κρίνοντας ότι δεν υπήρχαν επαρκείς αποδείξεις για να ασκηθεί δίωξη στον Ρονάλντο και να επιδιωχθεί η σύλληψή του.

Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο είχε γίνει γνωστό ότι ο Πορτογάλος δίνει μάχη για να μπλοκάρει τη δημοσίευση εγγράφων σχετικά με την υπόθεση, από τους New York Times.