Τέσσερις μέρες πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «32» του Europa League, η Αταλάντα φιλοξένησε τη Γιουβέντους σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την 25η αγωνιστική της Serie A. Ένα παιχνίδι που έληξε ισόπαλο τελικά, με τους μπεργκαμάσκι να ανοίγουν το σκορ στο 76′ με εκπληκτικό σουτ του Μαλινόφσκι και τους Τορινέζους να ισοφαρίζουν στο 92′ με επιβλητική κεφαλιά του Ντανίλο.

Ο αγώνας ήταν πολύ σημαντικός σε βαθμολογικό επίπεδο, αφού η Γιουβέντους είναι 4η και η Αταλάντα 5η και στο -2, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο. Δεν αποτελεί έκπληξη, επομένως, το γεγονός ότι οι δύο ομάδες έπαιξαν για τη νίκη, αλλά ήταν έκπληξη το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να σκοράρουν αν και αμφότερες είχαν τις ευκαιρίες.

Στο 76′, τελικά, η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού κατάφερε να προηγηθεί και το έκανε με εκπληκτικό τρόπο, αφού ο Μαλινόφσκι… εκτόξευσε ρουκέτα από μακριά, νικώντας τον Σέζνι (1-0).

Ήταν ένα γκολ που όλα έδειχναν ότι θα έδινε τη νίκη στην Αταλάντα, αλλά στο 92′ η Γιούβε ισοφάρισε με τον Ντανίλο, ο οποίος έκανε εκπληκτικό άλμα και κεφαλιά μετά το κόρνερ του Ντιμπάλα, γράφοντας το τελικό 1-1.