Το γκολ του Σιμόες στο 83ο λεπτό φαινόταν ότι θα έδινε στην ΑΕΚ την πρόκριση στους «4» του κυπέλλου Ελλάδας, αλλά ο ΠΑΟΚ με δύο γκολ στις καθυστερήσεις έκανε την ανατροπή στο ΟΑΚΑ και πήρε αυτός το εισιτήριο για τους ημιτελικούς. Εξέλιξη που δεν μπορούσε να πιστέψει ο Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος έμεινε για ώρα αποσβολωμένος στον πάγκο του, ενώ στη συνέχεια απάντησε σε μια ερώτηση μόνο και έφυγα για τα αποδυτήρια.

Η κατάκτηση του κυπέλλου ήταν στόχος για την Ένωση αλλά χάθηκε. Και ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε είχε ως συνέπεια να… χαθεί και ο προπονητής της στις σκέψεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Ο Γιαννίκης δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έγινε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και παρέμενε… βιδωμένος στον πάγκο του, την ώρα που όλοι οι άλλοι είχαν αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.

Και όταν κάποια στιγμή σηκώθηκε και πήγε για τις καθιερωμένες δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV, είπε απλά «τεράστιο σοκ, είναι μια δύσκολη στιγμή. Η ΑΕΚ είναι μια τεράστια ομάδα που πρέπει να κερδίζει τίτλους. Είμαι πολύ στεναχωρημένος», και αποχώρησε.