Είμαστε στο 2022 αλλά κάποιοι εξακολουθούν να πιστεύουν σε θυσίες, όπως φαίνεται, για να κερδίσουν κάποια ανώτερη εύνοια, να αλλάξει η μοίρα τους και να πετύχουν τον στόχο τους. Και ανάμεσα σε αυτούς τους «κάποιους» είναι και οι άνθρωποι της Κοτσαέλισπορ, της τουρκικής ομάδας στην οποία υπέγραψε ο Δημήτρης Κολοβός, αφού αποφάσισαν να θυσιάσουν ένα κριάρι για να αποφευχθεί ο υποβιβασμός.

Η Κοτσαέλισπορ είναι στην 15η θέση της 2ης κατηγορίας της Τουρκίας και πριν λίγες μέρες απέκτησε τον Κολοβό, ο οποίος αποχώρησε από τη Σέριφ Τίρασπολ. Είναι μια μεταγραφή που ενισχύει την τουρκική ομάδα αλλά όχι τόσο όσο θα ήθελε η διοίκησή της, όπως φαίνεται, αφού αποφάσισε να λάβει πιο δραστικά μέτρα για να στρώσουν τα πράγματα.

Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω στη φωτογραφία που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του κλαμπ στο Instagram, οι διοικούντες αποφάσισαν να θυσιάσουν ένα κριάρι, πιστεύοντας ότι όλα θα αλλάξουν πλέον και από τις έξι συνεχόμενες ήττες η ομάδα θα επιστρέψει στις νίκες και θα αποφύγει τον υποβιβασμό.