Όσοι γνωρίζουν από χειμερινά σπορ και είναι λάτρεις των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων σίγουρα θα έχουν ακούσει το όνομα της Λίζα Μπούκβιτς. Η νεαρή ολυμπιονίκης πήρε το χρυσό μετάλλιο στους αγώνες του 2018 και τώρα βρίσκεται στο Πεκίνο για να προσπαθήσει να κατακτήσει ξανά την κορυφή στο αγωνιστικό έλκηθρο.

Η Γερμανίδα αθλήτρια πριν ταξιδέψει για την πρωτεύουσα της Κίνας έκανε μία σέξι φωτογράφιση για το Playboy η οποία μάλιστα έγινε και εξώφυλλο του περιοδικού στη χώρα της.

H χρυσή Ολυμπιονίκης Λίζα Μπούκβιτς στο Playboy

Η 27χρονη αθλήτρια δεν φάνηκε να προβληματίστηκε με όσους φάνηκε να «σκανδαλίστηκαν» από την φωτογράφισή της λέγοντας στο Playboy ότι: «Κάθε γυναίκα μπορεί να είναι γυμνή και δεν πρέπει να ντρέπεται για το σώμα της. Εγώ, για παράδειγμα, έχω λίγους περισσότερους μύες. Και τι έγινε; Μπορεί να είναι και έτσι ένα γυναικείο σώμα. Καμία γυναίκα δεν θα πρέπει να κρύβεται».

«Είμαι η μόνη Γερμανίδα που φωτογραφήθηκε γυμνή πριν τους Αγώνες»

Ούτε το γεγονός ότι είναι η μόνη Γερμανίδα αθλήτρια που φωτογραφήθηκε γυμνή πριν τους αγώνες φαίνεται να την αγχώνει: «Είμαι η μόνη Γερμανίδα Ολυμπιονίκης που ποζάρει τώρα γυμνή στο Playboy πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Γιατί να με αγχώνει αυτό; Ήταν πραγματικά τιμή για μένα όταν μου ζητήθηκε να φωτογραφηθώ μετά από τόσες πολλές επιτυχημένες Γερμανίδες που πόζαραν στο περιοδικό. Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που λένε “Θεέ μου, γιατί το έκανε αυτό;”. Και φυσικά θα υπάρχουν και κάποιοι ζηλιάρηδες. Αλλά ειλικρινά, δεν με νοιάζει! Δεν χρειάζεται να αποδείξω ή να δείξω τίποτα σε κανέναν άλλο».

Εκτός από ένα άκρως αθλητικό σώμα η Μπούκβιτς τραβάει τα βλέμματα και με την επιλογή ενός μεγάλου τατουάζ που έχει πλευρά της. Η ίδια μας εξηγεί ότι είναι η θεά Αθηνά με τους Ολυμπιακούς κύκλους. Το έκανε μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018.

«Ο προπονητής μου λέει πάντα ότι είμαι πολεμίστρια γιατί τα δίνω όλα στην προπόνηση και πάντα ξεπερνώ τον εαυτό μου. Γι’ αυτό έκανα αυτό το τατουάζ. Έγινε γιατί κέρδισα το χρυσό μετάλλιο και επέλεξα την Αθηνά γιατί είναι η θεά της μάχης και της σοφίας. Δεν ήθελα απλά να κάνω ένα τατουάζ με τους Ολυμπιακούς κύκλους όπως κάνουν όλοι», σχολιάζει η αθλήτρια.

Η Μπούκβιτς μπορεί να είναι η μόνη Γερμανίδα που έκανε γυμνή φωτογράφιση πριν τους Αγώνες αλλά δεν είναι η μόνη γενικά. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και η Αυστριακή Τζανίν Φλοκ η οποία και αυτή βρέθηκε στο εξώφυλλο του Playboy.

Η Flok, η οποία συμμετείχε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 στο Σότσι, πόζαρε γυμνή ενώ καθόταν σε μια καρέκλα, καλύπτοντας μέρος του στήθους της με μια γούνινη κουβέρτα.