Την Τρίτη (8/2) θα συμπληρωθούν 41 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7, όταν 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Είναι ό,τι χειρότερο έχει συμβεί ποτέ σε ελληνικό γήπεδο και οι δύο ομάδες τιμούν κάθε χρόνο τη μνήμη των θυμάτων, με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να στέλνει και φέτος στεφάνι για το μνημείο έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκη.

Οι οργανωμένοι οπαδοί των ερυθρόλευκων θα τιμήσουν τη Δευτέρα (7/2) τη μνήμη των 21 ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή εκείνο το απόγευμα στο Καραϊσκάκη, αλλά οι ομάδες το έκαναν ήδη. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μάλιστα, Βαγγέλης Μαρινάκης, πήγε ο ίδιος στο μνημείο για να αφήσει ένα λευκό λουλούδι, ενώ η ΑΕΚ -όπως κάθε χρόνο- έστειλε στεφάνι, γράφοντας στη σχετική ανάρτησή της στα social media: «Φόρος τιμής από την οικογένεια της ΑΕΚ στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7. Μια μαύρη μέρα που δεν πρέπει και δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ!».

Φόρος τιμής από την οικογένεια της ΑΕΚ στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7. Μια μαύρη μέρα που δεν πρέπει και δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ! #aekfc #aekfamily #NeverForgotten

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Saturday, February 5, 2022