Ο 19χρονος Άλκης, οπαδός του Άρη, κηδεύτηκε σήμερα σε κλίμα οδύνης μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης. Στεφάνι στην μνήμη του Άλκη κατέθεσε η ΠΑΕ Άρης στην κηδεία του 19χρονου.

Με φωτογραφίες στα social media από την κηδεία, η ΠΑΕ Άρης αποχαιρετά τον νεαρό Άλκη που έφυγε τόσο πρόωρα και τόσο άδικα από τη ζωή: «Καλό ταξίδι Άλκη…», γράφει.

Καλό ταξίδι Άλκη…🕯

Posted by ARIS F.C. on Wednesday, February 2, 2022

Σημειώνεται πως ο Αλέξης Κούγιας θα αναλάβει την υπεράσπιση της οικογένειας του 19χρονου οπαδού του Άρη που δολοφονήθηκε σε ενέδρα οπαδών του ΠΑΟΚ, έπειτα από επικοινωνία που είχαν μαζί του οι πρόεδροι της ΠΑΕ Άρης και του Ερασιτέχνη Άρη Θεσσαλονίκης κ.κ. Καρυπίδης και Αρβανίτης.

Όπως γίνεται γνωστό σε ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, ο γνωστός ποινικολόγος αρνήθηκε να αναλάβουν την αμοιβή του οι δύο πρόεδροι και δήλωσε ότι θα εκπροσωπήσει την οικογένεια του θύματος εντελώς δωρεάν.

Στο μεταξύ, τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ ζήτησε ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη, φιλάθλου των «κιτρινόμαυρων», που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη.