Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου οδεύει προς το τέλος της και όποιες ομάδες έχουν ανοιχτά θέματα θα πρέπει να… τρέξουν για να τα κλείσουν. Μία από αυτές τις ομάδες, λοιπόν, είναι και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φέρεται να έχει στο στόχαστρό του τον Ζαΐρ Ταβάρες, ο οποίος είναι 21 ετών, εξτρέμ και ανήκει στη Μπενφίκα, αγωνιζόμενος στη Β’ ομάδα του συλλόγου.

Το αν έχει ή όχι βάση το συγκεκριμένο σενάριο, βέβαια, θα φανεί άμεσα. Σε δύο μέρες δηλαδή, αφού το βράδυ της Δευτέρας ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος. Περιμένοντας, επομένως, να δούμε αν οι πράσινοι θα κάνουν ή όχι μεταγραφή, μπορούμε απλά να μεταφέρουμε όσα γράφουν στην Πορτογαλία. Και συγκεκριμένα όσα γράφει στον λογαριασμό του στο Twitter ο Πέδρο Σεπουλβέδα.

Ο Πορτογάλος δημοσιογράφος, λοιπόν, υποστηρίζει πως ο Παναθηναϊκός και η Στουτγκάρδη ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 21χρονου εξτρέμ Ζαΐρ Ταβάρες, ο οποίος ανήκει στη Μπενφίκα. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο ως το 2024 και ο Σεπουλβέδα γράφει ότι τόσο οι πράσινοι όσο και η γερμανική ομάδα επιδιώκουν να συμφωνήσουν με τη Μπενφίκα για τη συνιδιοκτησία του παίκτη, προσθέτοντας ότι ο Ταβάρες επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε μια ομάδα στην οποία θα μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.