Η ΑΕΚ πέρασε από το Περιστέρι νικώντας με 2-0 τον Ατρόμητο, σε ένα παιχνίδι που είχε και παράπονα από τη διαιτησία και συγκεκριμένα για μια φάση στο πρώτο ημίχρονο που ζήτησε πέναλτι υπέρ του Μάνταλου, όπως και αποβολή του Κουλούρη. Τίποτα από τα δύο δεν έγινε όμως και έτσι στην Ένωση εξέφραζαν τα νεύρα τους για τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Οι κιτρινόμαυροι με τα γκολ των Τζαβέλλα και Τσούμπερ νίκησαν τους Περιστεριώτες με 2-0 εκτός έδρας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχαν και παράπονα από τη διαιτησία. Η ΑΕΚ φώναξε για μια φάση στην οποία θεωρούσε ότι θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι, καθώς και για μια άλλη, στην οποία θα έπρεπε να αποβληθεί ο Κουλούρης.

Τίποτα από τα δύο δεν υποδείχθηκε όμως, με αποτέλεσμα μετά τη λήξη της αναμέτρησης να υπάρξει επίθεση στον αρχιδιαιτητή μέσω της επίσημης θέσης της ΠΑΕ, η οποία ήταν η εξής: «Η ΑΕΚ εξακολουθεί να στηρίζει τον κύριο Κλάτενμπεργκ για να δούμε πόσο ακόμα θα συνεχίσει να προκαλεί, να εκτίθεται και στο τέλος να γελοιοποιείται. Συνεχίστε τον έρωτά σας, κύριε Κλάτενμπεργκ».