Μόλις μία αναμέτρηση θα διεξαχθεί σήμερα για την 17η αγωνιστική της Super League λόγω των αναβολών που έφεραν τα μαζικά κρούσματα κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, ο Βόλος θα υποδεχτεί στο Πανθεσσαλικό τον Παναθηναϊκό στις 17:15 (Cosmote Sport 2), ο οποίος θέλει να διευρύνει το σερί νικών που έχει (προέρχονται από 3/3) και να σκαρφαλώσει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα από τις 2 Οκτωβρίου, όταν είχε επικρατήσει εντός έδρας του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τους Πέρεθ και Χατζηγιοβάνη να προπονούνται το Σάββατο και να μπαίνουν στην αποστολή. Αμφότεροι, όμως, δεν έχουν πιθανότητες να ξεκινήσουν, καθώς έχασαν αρκετές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα και μπορούν να βοηθήσουν μόνο ερχόμενοι από τον πάγκο. Στον αντίποδα, ο Χουάνκαρ μετά από μια δυνατή σκαριά που δέχθηκε στο ματς με τον Άρη, ένιωσε έντονες ενοχλήσεις και έμεινε εκτός. Αναλυτικά οι 21 ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αποστολή είναι: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βιτάλ.

Για τον Βόλο, ο Κώστας Μπράτσος μετράει δύο απουσίες. Εκτός έμεινε ο Νίνης, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Ρινέρ, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει. Στην αποστολή του Βόλου είναι 18 ποδοσφαιριστές: Κότνικ, Κλέιμαν, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Λογαράς, Φερράρι, Τσοκάνης, Σοάρες, Μπαριέντος, Φερνάντες, Ορόζ, Ρεγκατίν, Μεταξάς, Μπαρτόλο, Τερεζίου, Ροσέρο, Φαν Βέερτ.

Παναθηναϊκός και Βόλος τα είχαν «πει» πρόσφατα για τον θεσμό του Κυπέλλου, με τους «πράσινους» να παίρνουν την πρόκριση για τα προημιτελικά. Ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 2-1 στη Λεωφόρο, ενώ η ρεβάνς στο Πανθεσσαλικό στάδιο είχε λήξει χωρίς τέρματα (0-0).

Αυτή είναι η δεύτερη αναμέτρηση της Super League που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς χθες ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα ήρθαν ισόπαλοι στην Κρήτη (1-1), καθώς αναβλήθηκαν τα ματς Άρης-Ατρόμητος, Παναιτωλικός-Λαμία, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Ιωνικός-Απόλλων Σμύρνης και Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης.