Ο αγώνας του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να μπουν στα πλέι οφ και τελικά μοιράστηκαν τα πάντα με το τελικό 1-1. Αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο 93′ από το τυχερό γκολ του Ναμπί, ο οποίος εξελίχθηκε σε χρυσή αλλαγή, αλλά νωρίτερα οι Κρητικοί ήταν άτυχοι αφού είχαν δύο δοκάρια και ευκαιρίες, δεχόμενοι γκολ στη μοναδική φάση που είχαν οι Ηπειρώτες.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 4′ είχαν την πρώτη ευκαιρία με το πλασέ του Λάμπρου που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σούλης και αφού η μπάλα είχε κοντράρει και στον Εραμούσπε. Μια φάση που μπορεί να μην κατέληξε σε γκολ, αλλά έδωσε τον… τόνο για τη συνέχεια.

Οι Κρητικοί πατούσαν καλύτερα και απείλησαν ξανά στο 16′, με τον Λάμπρου να δοκιμάζει ξανά και τον Σούλη να αποκρούει και πάλι, για να έρθει λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 23′ το δοκάρι για τον ΟΦΗ με το δυνατό σουτ του Νέιρα μετά την ωραία ατομική ενέργειά του.

Ένα 10λεπτο μετά, στο 34′, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια πήγε ξανά για το γκολ αλλά ο Σούλης απέκρουσε το μακρινό σουτ του Τσιλιανίδη, όπως απέκρουσε και την κοντινή προσπάθεια του Φαν Ντάινεν στο 39′, μετά την ωραία πάσα του Λάμπρου.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ, με λίγα λόγια, ήταν η πρωταγωνιστής της ομάδας του, αφού οι αποκρούσεις του ήταν ο λόγος που οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0. Και ενώ το β’ μέρος άρχισε με τους γηπεδούχους να παραμένουν στην επίθεση, ήρθε στο 54′ το… 0-1 με την αντεπίθεση του Περέα, ο οποίος τα έκανε όλα τέλεια και ολοκλήρωσε τη φάση με ωραίο πλασέ από δύσκολη γωνία.

Οι Γιαννιώτες είχαν καταφέρει να πάρουν το προβάδισμα κόντρα στη ροή του παιχνιδιού και στο 61′ είχαν ξανά την τύχη με το μέρος τους, αφού για δεύτερη φορά, σε κεφαλιά του Τοράλ στην προκειμένη περίπτωση, οι Κρητικοί σημάδεψαν το δοκάρι.

Με Ντουρμισάι και Λάμπρου ο ΟΦΗ πίεζε τους φιλοξενούμενους και έψαχνε τον τρόπο για να ισοφαρίσει, βρίσκοντάς τον τελικά όταν όλα έδειχναν να έχουν κριθεί: Στο 93′ ο Ναμπί, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή τρία λεπτά νωρίτερα, σούταρε εκτός περιοχής και η μπάλα κόντραρε και στον Εραμούσπε και κατέληξε στα δίχτυα του Σούλη για το 1-1.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο (90′ Ναμπί), Γκαγιέγκος (74′ Καστάνιος), Νέιρα (61′ Τοράλ), Τσιλιανίδης (61′ Ντε Γκουζμάν), Φαν Ντάινεν (61′ Ντουρμισάι), Λάμπρου.

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Μπρένερ (46′ Στάνκο), Λιάσος, Ντομίνγκεθ, Μορέιρα, Περέα (92′ Τριάδης), Μιλιντσεάνου (71′ Μίνα).