Ακόμη ένα παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Super League 1 και συγκεκριμένα αυτό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να αναβληθεί και η αιτία είναι ο κορονοϊός και τα νέα κρούσματα που προέκυψαν στα τεστ των ερυθρόλευκων. Αριθμός που δεν επιτρέπει τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, ενώ ήδη είχε ανακοινωθεί και η αναβολή των ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης.

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα λόγω του αριθμού των κρουσμάτων στις ομάδες είναι τόσο δύσκολη αυτή τη στιγμή, ώστε να είναι μόλις δύο οι αναμετρήσεις που θα γίνουν για την 17η αγωνιστική: ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα Σάββατο (8/1) και Βόλος – Παναθηναϊκός αύριο Κυριακή (9/1).

Όλα τα άλλα παιχνίδια της ημέρας δεν μπορούν να γίνουν, συμπεριλαμβανομένου και αυτού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης, αφού υπάρχουν νέα κρούσματα στους Πειραιώτες, τόσο σε ποδοσφαιριστές όσο και σε μέλη του προπονητικού επιτελείου. Οι ερυθρόλευκοι είχαν ήδη 4 κρούσματα πριν τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τα αποτελέσματα των τεστ έδειξαν ότι η κατάσταση επιδεινώθηκε.