Η Μπάγερν Μονάχου είναι μία από τις ομάδες που είχαν γίνει άνω-κάτω λόγω του κορονοϊού και της άρνησης κάποιων παικτών της να εμβολιαστούν. Το συγκεκριμένο θέμα φαίνεται πως λύθηκε, αλλά τώρα οι Βαυαροί έχουν νέο πρόβλημα, αφού τέσσερις ποδοσφαιριστές και ένα μέλος του προπονητικού επιτελείου βρέθηκαν θετικοί στον ιό μετά την επιστροφή τους από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές και μπήκαν ήδη σε καραντίνα.

Η μετάλλαξη Όμικρον επελαύνει στην Ευρώπη με τα κρούσματα να εκτινάσσονται παντού και η Μπάγερν… δεν την γλίτωσε. Οι παίκτες και τα μέλη του προπονητικού τιμ επέστρεψαν στο Μόναχο μετά τις άδειες που δόθηκαν λόγω Χριστουγέννων και τα τεστ που έγιναν έδειξαν ότι υπάρχουν πέντε κρούσματα κορονοϊού.

Τα τέσσερα αφορούν σε παίκτες και συγκεκριμένα τους Μάνουελ Νόιερ, Κίνγκσλεϊ Κομάν, Κορεντίν Τολισό και Ομάρ Ρίτσαρντς, ενώ θετικός είναι και ο Ντίνο Τοπμέλερ, βοηθός του Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Και οι πέντε φυσικά, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο, μπήκαν ήδη σε καραντίνα, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα γίνουν περισσότερα τεστ και στους υπόλοιπους.