Το σίριαλ του Κιλιάν Μπαπέ και της πιθανής του μεταγραφής στη Ρεάλ Μαδρίτης είχε… διπλό επεισόδιο τις προηγούμενες ώρες. Αφενός, ο 22χρονος Γάλλος έδωσε συνέντευξη στο CNN όπου μίλησε για το παρόν και το μέλλον του. Αφετέρου, τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως το deal με τη Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο τελικό του στάδιο και πως σίγουρα θα φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ας τα πάρουμε, όμως, με τη σειρά. «Είμαι 100% σίγουρος πως θα τελειώσω τη σεζόν με την Παρί Σεν Ζερμέν», τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Θα δώσω τα πάντα για να κατακτήσουμε το Champions League, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Θέλω να χαρίσουμε στους οπαδούς μας αυτή την ευχαρίστηση γιατί το αξίζουν», υποστήριξε ο Γάλλος σούπερ σταρ.

Σχετικά με το αν μετάνιωσε που ζήτησε μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι, είπε: «Ήμουν ειλικρινής, είπα αυτό που είχα στην καρδιά μου. Είμαι πολύ χαρούμενος να μείνω στην Παρί Σεν Ζερμέν. Το Παρίσι είναι η πόλη μου. Είμαι Γάλλος… Θέλω να κατακτήσω τα πάντα αυτή τη σεζόν». Όσον αφορά στο αν από την επόμενη θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, απάντησε: «Δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε για το μέλλον μου. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι να νικήσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League (σ.σ. αναμετριούνται το Φεβρουάριο και το Μάρτιο στο πλαίσιο της φάσης των “16”)».

Θα μπορούσε, όμως, να κάνει την… ανατροπή και να συνεχίσει την καριέρα του στο «Παρκ ντε Πρενς» υπογράφοντας νέο συμβόλαιο; «Το Παρίσι είναι η πόλη μου. Εδώ γεννήθηκα, εδώ μεγάλωσα. Το να παίζεις στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι εξαιρετικό γιατί έχεις την οικογένεια και τους φίλους σου κοντά σου». Η μητέρα του, Φαϊζά Λαμάρι, πρόσφατα είχε αποκαλύψει πως οι δύο πλευρές βρίσκονταν και πάλι σε διαπραγματεύσεις.

«Αγόρασε σπίτι και υπογράφει συμβόλαιο»

Στο μεταξύ, στην Ισπανία το τηλεοπτικό δίκτυο «Gol TV» αποκάλυψε πως ο Κιλιάν Μπαπέ ολοκλήρωσε την αγορά σπιτιού στη Μαδρίτη και πιο συγκεκριμένα στο προάστιο Λα Φίνκα της ισπανικής πρωτεύουσας. Στο συγκεκριμένο μέρος μένουν συνήθως οι πιο ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ. Η ίδια πηγή αναφέρει πως το σπίτι που απέκτησε βρίσκεται κοντά σε αυτό του συμπαίκτη του στην Εθνική Γαλλίας και άσου της «βασίλισσας», Καρίμ Μπενζεμά.

Παράλληλα, το δίκτυο αναφέρει πως μέσα στις επόμενες ημέρες ο Μπαπέ αναμένεται να υπογράψει και συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Να σημειώσουμε πως ο Γάλλος επιθετικός έχει συμβόλαιο ως τις 30 Ιουνίου του 2022 με την Παρί Σεν Ζερμέν και ως εκ τούτου είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί με τον επόμενο εργοδότη του από την 1η Ιανουαρίου.