Ο Φίλιπ Χελάντερ είναι ο πρώτος υποψήφιους για να καλύψει το κενό μετά την αποχώρηση του Γκόρντον Σίλντενφελντ από τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στο «τριφύλλι» έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Σουηδού στόπερ της Μάλμε, ο οποίος μένει ελεύθερος τον ερχόμενο Δεκέμβριο και μπορεί με ένα μικρό αντίτιμο να υπογράψει σε άλλη ομάδα. Ο 22χρονος άσος, πάντως, δεν φαίνεται να είναι ο αντι-Σίφο και αποτελεί μία μπακ-απ λύση για το κέντρο της «πράσινης» άμυνας.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού φέρονται να έχουν αποφασίσει να κινηθούν για την απόκτηση ενός έμπειρου παίκτη για την διαδοχή του Σίλντενφελντ, αφού ο Κροάτης είχε αρκετές παραστάσεις και με την εμπειρία του έδινε χρήσιμες βοήθειες.

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» αναμένεται να… φορτσάρουν τις επαφές για την απόκτηση ενός δεξιού οπισθοφύλακα, ενός «κόφτη», ενός αριστερού μέσου και ενός σέντερ φορ που θα αποτελεί εναλλακτική λύση στα χέρια του Γιάννη Αναστασίου.

Το συγκεκριμένο έργο θα αναλάβουν ο Λεωνίδας Βόκολος και ο Τάκης Φύσσας, έχοντας ως στόχο να έχουν αποκτηθεί καλυφθεί οι παραπάνω θέσεις – κλειδιά πριν από την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας και να δουλέψουν από την αρχή με τον Έλληνα τεχνικό. Για αυτό τον λόγο ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου αναμένεται σύντομα να κάνει νέα ταξίδια για να τσεκάρει παίκτες και να κάνει επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Πηγή: sport-fm.gr