Στο γκαλά της Χρυσής Μπάλας που έγινε στις 29 Νοεμβρίου στο Θέατρο Σατελέ του Παρισιού βρέθηκε το πιο hot ζευγάρι του Χόλιγουντ, ο Τομ Χόλαντ και η Ζεντάγια, που πρωταγωνιστούν στο νέο φιλμ Spider-Man: No Way Home. Κι ο Χόλαντ που είναι μεγάλος οπαδός του ποδοσφαίρου – και της Τότεναμ – ίσως να έριξε περισσότερο φως στο μεγάλο ερώτημα που απασχολεί την ποδοσφαιρική βιομηχανία: Πού θα παίζει από το επόμενο καλοκαίρι ο Κιλιάν Μπαπέ;

Στο περιθώριο συνέντευξης για την προώθηση της νέας ταινίας, ο Χόλαντ αναφέρθηκε στο γκαλά της Χρυσής Μπάλας κάνοντας όπως τα μικρά παιδιά που συναντούν τον Spider-Man, αλλά εκείνος ήταν έτσι επειδή τον μεγάλο πρωταγωνιστή της βραδιάς, τον Λιονέλ Μέσι. Έπειτα, στάθηκε και στη συνάντησή του με τον Κιλιάν Μπαπέ. «Τον είδαμε και ήταν πολύ φιλικός κι έτσι του είπα: “Χαρηκα για τη γνωριμία και φίλε, πρέπει να έρθεις στην Τότεναμ” κι εκείνος απλά ξέσπασε σε γέλια». Στο βίντεο, όντως, ο Γάλλος επιθετικός εμφανίζεται να γελάει και συμπληρώνει λέγοντας «αυτό είναι απίθανο».

Στη Μαδρίτη, το βίντεο το ερμήνευσαν ως ακόμη ένα στοιχείο που φέρνει τον Μπαπέ πιο κοντά στη Ρεάλ. Το εξέλαβαν ως ένα «όχι» του σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν τόσο στους «σπερς», αλλά και σε ολόκληρη την Premier League. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως παρόλο που αρκετές ομάδες από την Αγγλία θα έδειχναν ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του καμία δεν έχει κινηθεί στην πραγματικότητα καθώς θεωρούν πως ο Μπαπέ είτε θα επιλέξει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης ή θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με το γαλλικό σύλλογο.

Ωστόσο, όσο η πόρτα μένει ανοιχτή ομάδες όπως η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι, περιμένουν μια κίνηση από τη μεριά του για να δείξει αν όντως θα έβλεπε τον εαυτό του να παίζει σε μια από αυτές. Μάλιστα, στο παρελθόν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, ο οποίος έχει ποσοστό στην εταιρία FSG που είναι μεγαλομέτοχος των «κόκκινων» είχε ρίξει τα… δίχτυα του στον Μπαπέ.