Οριστική αναβολή στο παιχνίδι της Αταλάντα με την Βιγιαρεάλ! Η σφοδρή χιονόπτωση που πλήττει το Μπέργκαμο είχε ως αποτέλεσμα να μην διεξαχθεί το κρίσιμο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου ανάμεσα στις δύο ομάδες, που θα κρίνει το τελευταίο εισιτήριο για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και το ποια εκ των δύο θα καταλήξει στο Europa League.

Παρά τις προσπάθειες των συνεργείων για να καθαρίσουν τον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής της αναμέτρησης Άντονι Τέιλορ έκρινε ότι δεν ήταν συνατό να παιχτεί ποδόσφαιρο κι ως εκ τούτου ο Άγγλος ρέφερι αποφάσισε την οριστική αναβολή του αγώνα.

Το παιχνίδι, λοιπόν, της Αταλάντα με την Βιγιαρεάλ θα διεξαχθεί καιρού επιτρέποντος την Πέμπτη (09/12), σε ώρα που θα ανακοινωθεί σύμφωνα με την ΟΥΕΦΑ. Οι Ισπανοί κάνουν λόγο για πιθανότητα διεξαγωγής του στις 15:00, αλλά δεν αποκλείεται να διεξαχθεί την ίδια ώρα, δηλαδή στις 22:00.

Οι παίκτες της Βιγιαρεάλ από την πλευρά τους πήγαν στην κερκίδα που βρίσκονταν οι οπαδοί τους και τους χειροκρότησαν που κάτω από τέτοιες συνθήκες έδωσαν το παρών, σε μια ιπποτική κίνηση!

Η Βιγιαρεάλ θα προκριθεί αν αποφύγει την ήττα, ενώ θα καταταγεί τρίτη αν ηττηθεί.

Από την πλευρά της η Αταλάντα θα πάρει το «εισιτήριο» εάν νικήσει, ενώ θα πάρει την 3η θέση σε περίπτωση ισοπαλίας. Η ισπανική ομάδα έχει 7 βαθμούς και βρίσκεται στην 2η θέση, ενώ η ομάδα του Μπέργκαμο ακολουθεί με 6.