Η 13η αγωνιστική της Serie A αποδείχθηκε και γρουσούζικη για τη Μίλαν, αφού γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα και την Κυριακή μπορεί να βρεθεί στη 2η θέση (αναλόγως τι θα κάνει η Νάπολι κόντρα στην Ιντερ). Οι Ροσονέρι βρέθηκαν να χάνουν με 3-0 από την εκπληκτική Φιορεντίνα, μείωσαν σε 3-2 αλλά στο 86′ δέχθηκαν 4ο γκολ και δεν μπόρεσαν να πάρουν ούτε βαθμό, με τους βιόλα από την άλλη πλευρά να επιστρέφουν στις νίκες μετά την ήττα από τη Γιουβέντους.

Η ομάδα της Φλωρεντίας άνοιξε το σκορ στο 15′ με τον Ντάνκαν μετά τη γκάφα του Ταταρουσάνου που μπλόκαρε τη μπάλα και την έχασε μέσα από τα χέρια του, για να έρθει το 2-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου από το πολύ ωραίο πλασέ του Σαπονάρα. Στο 60′, μάλιστα, η Φιορεντίνα έφτασε στο 3-0 με τον Βλάχοβιτς, ο οποίος απέφυγε και τον Ταταρουσάνου, με αποτέλεσμα όλοι να πιστέψουν ότι το παιχνίδι έλαβε πρόωρο τέλος. Δεν ήταν έτσι όμως…

Αντέδρασε ο Ιμπραΐμοβιτς, το «κλείδωσε» ο Βλάχοβιτς

Το λάθος του Μποναβεντούρα στο 62′ έδωσε τη δυνατότητα στον Ιμπραΐμοβιτς να μειώσει σε 3-2 και πέντε λεπτά μετά ο Σουηδός με πλασέ, έπειτα από το γύρισμα του Ερναντέζ, έκανε το 3-2 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς. Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος της η Μίλαν έψαξε την ισοφάριση, αλλά στο 86′ έκανε λάθος και ο Ερναντέζ, με αποτέλεσμα ο Βλάχοβιτς με πλασέ να γράψει το 4-2 με το δεύτερό του γκολ. Το τελικό 4-3 διαμορφώθηκε στο 96′ από αυτογκόλ του Βενούτι μετά την κεφαλιά του Ζλάταν στο δοκάρι.