Όταν στα τέλη Αυγούστου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωνε την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, οι οπαδοί της παραληρούσαν και οι αναλυτές του αγγλικού ποδοσφαίρου εκτιμούσαν ότι η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα μπορούσε να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα. Εκτιμήσεις που πήγαν στον… κουβά, αφού οι κόκκινοι διάβολοι δεν έχουν καμία σταθερότητα και στο παιχνίδι με τη Γουότφορντ γνώρισαν τη συντριβή με 4-1, με συνέπεια να βρίσκονται στην 7η θέση και στο -12 από την κορυφή.

Το παιχνίδι φάνηκε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο για τη Γιουνάιτεντ, η οποία στο 10′ χρειάστηκε… διπλή απόκρουση του Ντε Χέα σε πέναλτι (το έπιασε, έδωσε επανάληψη και απέκρουσε ξανά), στο οποίο υπέπεσε ο ΜακΤόμινεϊ. Στο 28′, όμως, ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στο πλασέ του Κινγκ εντός περιοχής μετά το γύρισμα του Ντένις (1-0). Η Γουότφορντ είχε, πλέον, το προβάδισμα και στο 44′ έκανε και το 2-0, με ωραία εκτέλεση του Σαρ εντός περιοχής, βάζοντας βάσεις νίκης.

Αποβολή Μαγκουάιρ και συντριβή

Στο ξεκίνημα του β’ μέρους, στο 50′, ο Ρονάλντο με κεφαλιά – πάσα βρήκε τον Φαν Ντε Μπέεκ και αυτός μείωσε σε 2-1 προ κενής εστίας, αλλά η συνέχεια ήταν εφιαλτική για την ομάδα του Μάντσεστερ, αφού στο 70′ έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μαγκουάιρ και στο τέλος δέχθηκε άλλα δύο γκολ, στο 90′ από τον Πέδρο και στο 94′ από τον Σαρ, για να συντριβεί τελικά με 4-1 και να γίνει ακόμη πιο βαρύ το κλίμα για τον Σόλσκιερ.