«Τίτλοι τέλους» στον ΟΦΗ, με δάκρυα και την ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη. Το «Γεντί Κουλέ» υποδέχτηκε παίκτες και κόσμο για τελευταία φορά στην σεζόν, καθώς ο όμιλος αποχωρεί από το πρωτάθλημα και οι στιγμές μένουν στην ιστορία, ως μία μαύρη σελίδα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Αποσυρόμαστε ελεύθεροι, φεύγουμε από την σαπίλα» το μήνυμα του προέδρου του ΟΦΗ, Νίκου Μαχλά, που δεν μπορούσε να κρύψει την ένταση και την συγκίνησή του. Από την άλλη, ο Γιάννης Πετράκης τόνισε πως «μαύρη σελίδα στην ιστορία του ΟΦΗ, πολλά και σημαντικά λάθη έφεραν εδώ τον σύλλογο. Είναι μεγάλο μέγεθος, όμως, δεν ταιριάζει στην Κρήτη και στον σύλλογο η μοιρολατρεία. Όσοι αγαπούν τον ΟΦΗ, που πιστεύω είναι πολλοί, να βάλουν… πλάτη για την επιστροφή».

Ο κόσμος έδωσε το παρών για να αποθεώσει τους παίκτες και την ηρωική τους προσπάθεια το τελευταίο δίμηνο. Από την άλλη, οι παίκτες βουρκωμένοι ανταπέδωσαν και ευχήθηκαν να επιστρέψει η ομάδα άμεσα στα μεγάλα σαλόνια, με τις απαραίτητες βάσεις και υπό τις κατάλληλες συνθήκες. \

«Δεν έχει σημασία να συνεχίσουμε, μία μεγάλη ομάδα, δυστυχώς, τελειώνει με αυτόν τον τρόπο. Μπράβο στον κόσμο, μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια» δήλωσε ο Κουτσιανικούλης, ενώ από την άλλη ο Αναστόπουλος σχολίασε πως «έχω αποδείξει την αγάπη και την αφοσίωσή μου στην ομάδα, γι αυτό είμαι εδώ. Δεν είμαι νομικός να σχολιάσω αποφάσεις της διοίκησης», αποφεύγοντας να πάρει θέση.

Τέλος, τα γεγονότα σχολίασε και ο Ντάσιος, ο οποίος αναγνώρισε το μέγεθος του ΟΦΗ και ευχήθηκε να επιστρέψουν γρήγορα οι Κρητικοί στα μεγάλα σαλόνια. «Δεν είναι το τέλος που αρμόζει στην ομάδα και τα παιδιά, που έκαναν ηρωική προσπάθεια. Είναι κρίμα, όλοι εμείς και οι οικογένειές μας από το ποδόσφαιρο ζούμε, οπότε τους καταλαβαίνω, νιώθω τις δυσκολίες που πέρασαν. Οι ομάδες με τέτοιο κόσμο, όμως, δε χάνονται, πιστεύω ο ΟΦΗ θα βρει και πάλι τον δρόμο του».

Πηγή: gazzetta.gr, πηγή βίντεο: prismasport.gr