Eλεύθερη αφέθηκε η παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν, Αμινατα Ντιαλό, μετά την φερόμενη επίθεση σε μια συμπαίκτριά της την περασμένη εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε η γαλλική ομάδα.

Η εφημερίδα «Equipe» ανέφερε ότι η 26χρονη, φέρεται να προσπάθησε να τραυματίσει σωματικά την συμπαίκτριά της, Κέιρα Χαμραουί, βάζοντας δύο κουκουλοφόρους να την τραβήξουν έξω από ένα αυτοκίνητο και να της επιτεθούν στις 4 Νοεμβρίου.

«Η Παρί Σεν Ζερμέν σημειώνει την απελευθέρωση της Αμινάτα Ντιαλό από την αστυνομία», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του γαλλικού συλλόγου και προστίθεται: «Ο σύλλογος συνεχίζει να υποστηρίζει τις παίκτριες για να τους επιτρέψει να ξεπεράσουν αυτήν την δοκιμασία το συντομότερο δυνατό. Η Παρί Σεν Ζερμέν επαναλαμβάνει την εμπιστοσύνη της στο δικαστικό σύστημα για να ρίξει πλήρες φως στα γεγονότα. Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους για την αυτοσυγκράτηση και τον σεβασμό του τεκμηρίου της αθωότητας καθώς και της ιδιωτικής ζωής της ομάδας».

Η Ντιαλό, η οποία μετρά επτά συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν από το 2016 όταν και πήρε μεταγραφή από την Γκινκάμπ.