Να γράψει ιστορία με τη Ρεάλ Μαδρίτης θέλει ο Ικέρ Κασίγιας. Ο αρχηγός των Μαδριλένων εξέφρασε την άποψή του ότι η ομάδα του μπορεί να γίνει η πρώτη που θα καταφέρει να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Champions League, τονίζοντας ότι όλοι στην ομάδα είναι φιλόδοξοι.

«Θέλουμε να γίνουμε η πρώτη ομάδα που θα καταφέρει να κατακτήσει το Champions League για δεύτερη σερί χρονιά. Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο, όμως εμείς θα αγωνιστούμε για να το πετύχουμε. Είμαστε μια φιλόδοξη ομάδα με ένα ρόστερ που αποτελείται τόσο από νέους, όσο και από έμπειρους παίκτες, οπότε γιατί όχι; Έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε ιστορία», ήταν τα λόγια του Ισπανού πορτιέρο που, στη συνέχεια, επισήμανε ότι όλοι θα δώσουν τα πάντα για να φτάσουν στον τελικό του Βερολίνου.

«Θα δώσουμε τα πάντα για να φτάσουμε στο Βερολίνο. Έχουμε μια ομάδα που μπορεί να το κάνει και ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να επaναλάβουμε την περσινή μας επιτυχία. Πρέπει το “Μπερναμπέου” να γίνει το “κάστρο” μας, ενώ εκτός έδρας να πιάνουμε υψηλή απόδοση, όπως πέρσι. Αν τα καταφέρουμε, τότε θα μπορέσουμε να πάμε στον τελικό», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr