Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Super League, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά τη λευκή ισοπαλία με τον ΟΦΗ για να παραμείνουν στην τετράδα, αλλά και να δείξουν ότι φέτος μπορούν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από την είσοδο στα play-offs.

Από την άλλη, ο Δικέφαλος του Βορρά θα επιδιώξει να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Αθήνα για να ξεχάσει την ήττα από την Κοπεγχάγη στην Ευρώπη, αλλά και για να μειώσει τη διαφορά του από την ΑΕΚ, που γκέλαρε στη Ριζούπολη.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Ιωνικό με στόχο να ξεπεράσει την εντός έδρας ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αλλά και για να τον βρει η διακοπή για τις εθνικής ομάδες μόνο του στην κορυφή και με λίγο μεγαλύτερη διαφορά από την ΑΕΚ, την οποία και θα αντιμετωπίσει μόλις οι ομάδες επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση.

Στα υπόλοιπα ματς, ο Βόλος θα φιλοξενήσει τον Άρη σε ένα δυνατό ματς, με τις δύο ομάδες να έχουν στόχο τα play-offs, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχτεί τη Λαμία.

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 06/11

ΟΦΗ-Ατρόμητος 2-0

(7′, 10′ Ντουρμισάι)

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 3-0

(33′ Εραμούσπε, 37′ Περέα, 58′ Κάργας)

Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ 2-2

(41′ Ιωαννίδης, 62′ Παμλίδης-13′ Γκαρσία, 80′ Αραούχο)

Κυριακή 07/11

Αστέρας Τρίπολης-Λαμία 15:00 (Novasports Prime)

Βόλος-Άρης 17:15 (Cosmote Sport 2)

Ολυμπιακός-Ιωνικός 19:30 (Novasports Prime)

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 19:30 (Cosmote Sport 1)