Το δεύτερο πιάτο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League άρχισε σε Μαδρίτη και Μιλάνο. Στην ισπανική πρωτεύουσα η Ρεάλ φιλοξένησε τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και τη νίκησε με 2-1 κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους «16», ενώ στην Ιταλία η Μίλαν απέφυγε την 4η ήττα σε ισάριθμους αγώνες με το τελικό 1-1 κόντρα στην Πόρτο αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να τους ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του ομίλου τους.

Στην Ισπανία, η Ρεάλ είδε τη Σαχτάρ να έχει δοκάρι στο 11′ με τον Πάτρικ, αλλά στο 14′ άνοιξε το σκορ με τον Μπενζεμά μετά την πάσα του Βινίσιους, ο οποίος είχε κλέψει τη μπάλα από τον Τετέ. Ήταν το γκολ Νο1000 για τους Μαδριλένους σε κύπελλο Πρωταθλητριών/Champions League και μάλλον τους… κοίμισε, αφού στη συνέχεια έριξαν τον ρυθμό τους. Γεγονός που πλήρωσαν στο 36′, όταν ο Φερνάντο έγραψε το 1-1.

Παρ’ όλα αυτά, ο Μπενζεμά ήταν ορεξάτος και στο 61′ βρήκε ξανά δίχτυα, κάνοντας το 2-1 για τη Ρεάλ, η οποία κράτησε το σκορ, πήρε τη νίκη και ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου της, περιμένοντας το αποτέλεσμα στο Σέριφ – Ίντερ.

Απέφυγε την 4η ήττα η Μίλαν

Την ίδια ώρα, στο Σαν Σίρο, η Μίλαν υποδέχθηκε την Πόρτο, η οποία άνοιξε το σκορ στο 6′ με το κοντινό πλασέ του Ντίας. Το παιχνίδι δεν πήγαινε καθόλου καλά για τους ροσονέρι, οι οποίοι είχαν τρεις ήττες στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, αλλά στο εξάλεπτο 55′-61′ η τύχη ήταν μαζί τους. Αρχικά οι Πορτογάλοι είχαν δοκάρι με τον Εβανίλσον και στη συνέχεια, έξι λεπτά αργότερα, το αυτογκόλ του Μπεμπά έφερε το 1-1.

Σκορ που έμεινε ως το τέλος όμως, με συνέπεια οι Μιλανέζοι να παραμένουν χωρίς νίκη και να είναι, πλέον, δύσκολη ακόμη και η κατάληψη της 3ης θέσης του ομίλου που οδηγεί στο Europa League.