Μπορεί από την αρχή της φετινής σεζόν να βλέπαμε οπαδούς να βρίσκονται σε εκτός έδρας παιχνίδια των ομάδων τους, αλλά αυτό σταματάει πλέον, όπως ενημέρωσε τη Super League ο Γιώργος Μαυρωτάς. Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού ενημέρωση μέσω επιστολής τη Λίγκα για το τι ισχύει από εδώ και πέρα, βάζοντας τέλος στη μετακίνηση οπαδών, ακόμη και μεμονωμένα, για να δουν την ομάδα τους εκτός έδρας.

Την Τρίτη, στην ενημέρωσή του για τα νέα μέτρα που θα ισχύουν πλέον και στον αθλητισμό, ο Θάνος Πλεύρης έκανε γνωστό ότι θα είναι πλέον υποχρεωτική η χρήση μάσκας στις εξέδρες, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχουν ποινές για τις ομάδες.

Μία μέρα μετά τις ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας, σειρά πήρε η ΓΓΑ, η οποία μέσω του Μαυρωτά, ο οποίος είναι και επικεφαλής του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Με επιστολή του, λοιπόν, προς τη Λίγκα, έκανε γνωστό και τυπικά ότι από εδώ και πέρα θα απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών.

Οπαδοί της ΑΕΚ

Ούτε ομαδικά, ούτε μεμονωμένα

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει, πλέον, να ξαναδούμε οπαδούς φιλοξενούμενης ομάδας σε αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος. Μπορεί από την αρχή της σεζόν, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε επισήμως το ελεύθερο, να γινόταν μετακίνηση οπαδών είτε μεμονωμένα είτε ομαδικά, αλλά από εδώ και πέρα δεν θα γίνεται αυτό.