Με ανάρτησή της στα social media του συλλόγου, τις τελευταίες ώρες η Ομόνοια ενημέρωσε ότι δίνει αμοιβή 100.000 Ευρώ για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της βομβιστικής επίθεσης, η οποία έλαβε χώρα στο σπίτι του Αναπληρωτή Προέδρου της ομάδας Δημήτρη Γρηγόρη.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Ομόνοιας Λευκωσίας είναι η εξής:

Προσφέρουμε αμοιβή €100.000 σε όποιον/α δώσει πληροφορίες που οδηγήσουν στη σύλληψη και καταδίκη των δραστών της επίθεσης στον Αναπληρωτή Πρόεδρο, Δημήτρη Γρηγόρη.

Όποιος/α επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί μας για να δώσει τέτοιες πληροφορίες, παρακαλούμε όπως το κάνει μέσω της πιο κάτω ηλεκτρονικής διεύθυνσης:

[email protected]

To email διαχειρίζεται από δικηγόρο, ο οποίος θα έχει την ευθύνη να διερευνά τις υποθέσεις.

Όλα τα στοιχεία/πληροφορίες θα τύχουν άκρας εμπιστευτικότητας.

Προσφέρουμε αμοιβή €100.000 σε όποιον/α δώσει πληροφορίες που οδηγήσουν στη σύλληψη και καταδίκη των δραστών της…

Posted by OMONOIA FC on Monday, November 1, 2021

Η οικία του Αναπληρωτή Προέδρου της Ομόνοιας, στη Λευκωσία, ήταν ο στόχος εγκληματικής ενέργειας τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν αναφερθεί στα μέσα ενημέρωσης της Κύπρου, άγνωστος ή άγνωστοι πυροδότησαν δοχείο με βενζίνη στην είσοδο της οικίας του, με αποτέλεσμα να σημειωθεί έκρηξη, από την οποία σημειώθηκαν υλικές ζημιές στην περίφραξη της κατοικίας, ενώ από την πρώτη στιγμή στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί.

Πριν την απόφαση να δοθεί χρηματικό ποσό για την διαλεύκανση της υπόθεσης, η Ομόνοια είχε, λίγες ώρες μετά το συμβάν, τοποθετηθεί επίσης με ανακοίνωσή της επίσημα για να καταδικάσει την βομβιστική επίθεση. Οι «πράσινοι» εξέφραζαν την συμπαράσταση τους και ανέφεραν ότι τέτοιες ενέργειες δεν χωρούν στον αθλητισμό. Απαιτούσαν δε, η πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες και να τιμωρηθούν οι δράστες της επίθεσης.

Αναλυτικά και εκείνη η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

«Καταδικάζουμε την επίθεση σε βάρος του Αναπληρωτή Προέδρου, Δημήτρη Γρηγόρη και εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον ίδιο και την οικογένειά του.

Τέτοιες ενέργειες δεν γίνονται ανεκτές από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Όχι μόνο δεν αλλοιώνουν τη διαχρονική μας θέση και προσπάθεια για τίμιο και καθαρό ποδόσφαιρο και αθλητισμό, αλλά μας γεμίζουν με ακόμη μεγαλύτερο σθένος και δύναμη για να συνεχίσουμε τον αγώνα αυτό.

Απαιτούμε από την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της και επιτέλους να εντοπίσει και να τιμωρήσει τους δράστες αυτών των επιθέσεων. Διότι σε αντίθετη περίπτωση, εάν τέτοιες επιθέσεις στο μέλλον οδηγήσουν σε τραγικότερες συνέπειες, θα φέρει ακέραια την ευθύνη.

Ευχαριστούμε θερμά όσους εξέφρασαν τη στήριξή τους στον κ. Γρηγόρη